Нове могућности М-Портала

Нове могућности М-Портала

Веровали или не, понекад се дешава да корак назад води ка новим и бољим могућностима, овог пута нашег мПортала. Више о томе у делу о ПИН коду, а одмах након нових функционалности ?

Имате питања за руководство, желите да поделите идеју или сугестију како да унапредимо одређени бизнис процес или радно окружење, или да похвалите колегу чији смо рад промовисали у интерним медијима?

Од данас све то можете да урадите било где и било кад, путем нашег мПортала!

Међу нове функционалности сврстали смо и рођендане тако да можете да будете сигурни да нећете заборавити колегама да честитате њихов дан ?

До краја године очекују нас и нове функционалности на којима активно радимо и захваљујући којим ћемо, између осталог, моћи међусобно да комуницирамо управо путем нашег мПортала.

Јер, наш циљ је да за све нас омогућимо што већи број погодности на једном месту.

Видимо се на новом мПорталу ?

ПИН код за ефикасну заштиту наших података

Паралелно са лансирањем нових функционалности, ради се и на развоју система заштите мПортала који ће убудуће функционисати попут апликације за мобилно банкарство. У том светлу, сви ћемо морати да креирамо сопствени ПИН код који ћемо уносити непосредно пре коришћења апликације.

Овог пута, због увођења додатних безбедносних мера, нову верзију мПортала морамо да преузмемо директно са продавница апликација Apple, Play Huawei Gallery, без обзира да ли већ користимо апликацију или ћемо тек. Након тога, потребно је да контактирамо колеге из Сервис Деска који ће нам доделити нови ИД код за логовање. Након тога, креирамо свој ПИН код и мПортал је спреман за употребу.

мПортал ће наставити да се развија и представљаће централно место у мобилном свету за све нас – запослене НИС-а. Захваљујући томе, сви ћемо моћи да се брзо, једноставно и на једном месту информишемо, едукујемо, комуницирамо. Из тог разлога веома је важно да наш мПортал поседује

максималну заштиту и да наши подаци буду безбедни у сваком тренутку.

Уколико имате додатних питања и сугестије за унапређење, будите слободних да нас контактирате на имејл nisportal@nis.eu и бројеве телефона 064 888 5451 и 064 888 8740.

Набавите на Google Play

Leave a Reply