Од сада плаћај и рачуне на нашим бензинским станицама

Од сада плаћај и рачуне на нашим бензинским станицама

Наша компанија и Банка Поштанска штедионица омогућили су на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама у Србији услугу плаћања рачуна уз помоћ IPS QR кода чији је издавалац Народна банка Србије.

Овај иновативан начин плаћања први пут је доступан на бензинским станицама у Србији и представља једноставно, брзо и поуздано решење које омогућава корисницима да у свега неколико корака, без прекуцавања података и чекања на шалтерима, плате рачуне скенирањем NBS IPS QR кода од стране касира.

Да би могли да платите рачуне на нашим бензинским станицама, потребно јесте да покажете рачун на каси након чега ће продавац скенирати NBS IPS QR код на рачуну. Уплата се врши готовином, чеком, „IPS – Покажи“ QR кодом или поклон картицом Компаније, а након извршене уплате купац добија потврду о обављеној трансакцији чиме је плаћање рачуна завршено.

  • Увођењем „IPS Плаћање рачуна“ услуге још једном показујемо да остајемо посвећени развоју нових услуга и да наше бензинске станице одавно нису само место за точење горива. Ово је само један у низу пројеката које смо реализовали заједно са нашим домаћим партнерима и који нам омогућавају да јачамо лидерску позицију на тржишту. Наставићемо предано да радимо на увођењу иновација, јер смо окренути будућности у којој НИС видимо као компанију која се ослања на примену технолошких решења и нових технологија, на добробит наших потрошача – изјавио је Антон Черепанов, директор Функције за финансије, економику, планирање и рачуноводство.

Leave a Reply