АКСА

АКСА

Наша прича
Бебе које смо прве услужили на почетку нашег рада данас имају 27 година и заједно се чудимо њиховим првим ципелама купљеним код нас. Наша највећа радост је управо то – могућност да гледамо наше мале купце како расту и да дамо свој допринос у томе да постану срећни, задовољни и здрави људи.

Почели смо 1994. године као мала продавница у насељу Медаковић. Од тада па до сада освојили смо срца родитеља нашим концептом “Све за бебе на једном месту” и настављали смо да их освајамо тако што смо помно пратили иновације на тржишту дечије опреме, модне трендове, како би могли да учинимо најлепши период у животу што лепшим.

Како сте ви и ваша породица расли, расли смо заједно са вама. Данас Аксину породицу чине 24 продавница у 19 градова, широм Србије и Босне и Херцеговине.
Ви и ваша породица сте нам увек били и остали на првом месту. Хвала Вам на поверењу

Наша мисија – да се добром услугом, најширом понудом, познатим брендовима, квалитетом и приступачним ценама задовоље сва очекивања потрошача, који су увек на првом месту као главни подстицај даљег напретка и развоја.
Наша визија – да креирањем таквог амбијента, да АКСА бренд постане прва адреса за родитеље и децу, а са друге стране да буде пожељан послодавац запосленима, које сматра својом покретачком снагом. Бренд Акса тежи да буде уважаван и пожељан партнер, познат по одабиру најквалитетнијих производа који брижно негованим односима штите интересе купаца, радника и пословних партнера.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.aksa.rs

Leave a Reply