Aqualab

Aqualab

Почели смо са радом 2002. године решењем Министарства здравља Републике Србије, као прва приватна здравствена установа која је добила дозволу да ради генетске анализе.

Током година, прерасли смо у велики систем Aqualab лабораторија. Почетком 2012. године успостављамо сарадњу са највећим ланцем лабораторија у Европи, групацијом Synlab GmbH & Co. KG, основаном 1998. године у Немачкој.

Зашто да изаберете баш Aqualab лабораторије?
– Наменски адаптирани простори који задовољавају све професионалне и законске захтеве специфичне за лабораторијску дијагностику.

– Врхунска лабораторијска опрема и реагенси светски познатих произвођача као што су Роцхе, Сиеменс, Сyсмеx, Зеисс, Хориба, Аwаренесс тецхнологy, Оргентецх, биоМериеуx и многи други. Лабораторијски информациони систем уз примену барцоде обележавања узорака и налога елиминише утицај људског фактора на могућност грешке.

– Стратешки партнер Aqualab лабораторија је немачки Synlab – број 1 у Европи за лабораторијску дијагностику! Групација Synlab броји преко 300 лабораторија у 35 земаља на 4 континента. Ова сарадња омогућава нашим корисницима избор преко 4000 високоспецифичних анализа Aqualab лабораторије су друштвено одговорне и посебну пажњу поклањају очувању и заштити животне средине. У ту сврху, а поштујући законске прописе из области екологије, регулисали смо и спроводимо адекватно збрињавање и одлагање медицинског отпада.

Мисија – Визија – Циљ
МИСИЈА Aqualab лабораторија је да доприносе унапређењу здравља грађана кроз пружање висококвалитетних услуга лабораторијских испитивања. Нашу мисију спроводимо посвећујући изузетну пажњу корисницима са фокусом на бригу о пацијентима, као и стручним консултацијама са клиничарима, континуирано унапређујемо квалитет рада иновативним приступом кроз стално проширивање спектра анализа.

ВИЗИЈА Aqualab лабораторија је да будемо препознати као водећа установа у домену високоспецифичне лабораторијске дијагностике у Србији и региону.

ЦИЉ Aqualab лабораторија је задовољство корисника кроз доступност и квалитет пружених услуга.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Попуст 15%

Веб сајт:

https://jevremova.rs

Leave a Reply