BC GROUP COMPUTERS

BC GROUP COMPUTERS

Једна од предности савременог доба је могућност да се било шта наручи путем интернета. Уз огроман број трговаца и скоро бесконачан избор, није лако наћи продавницу којој можете поклонити своје поверење. Зато је за вас ту БЦ Гроуп коме можете потпуно да верујете.

  • Постојимо више од 17 година и пионири смо у развоју он-лине пословања у Србији.
  • Ми смо компанија са преко 45 запослених, укључујући специјалисте за све кључне категорије производа Наш искусни тим остварује лични контакт са сваким купцем и увек смо спремни да понудимо савет и додатна објашњења.
  • Можемо да се похвалимо великом листом референци коју чине фирме задовољне нашим услугама. Поверење су нам указале многе просветне установе (факултети, основне и средње сколе), амбасаде, владине и невладине организације (МУП, НИС, СрбијаГас, фондација Ана и Владе Дивац итд.), институти (САНУ, Винца, Михајло Пупин..) као и Зептер, Делта фондација, Медигроуп, ФК Црвена Звезда, Моззарт и многи други.
  • Испуњавамо све стандарде прописане од стране ЦЕСНЕ и поседујемо сертификат о бонитетној изврсности од стране медјународне финансијске организације Бисноде са оценом АА коју поседује свега 0.14% фирми у Србији.
  • Увек нудимо најбољу цену, а како бисте били сигурни да смо најповољнији, нудимо вам опцију да затражите нижу цену од тренутне и у сваком од тих случајева ћемо заједно са увозницима и добављачима покушати да вам изађемо у сусрет.
  • Омогућили смо бесплатну доставу за све артикле чија је цена виша од 3.000 динара, уз бесплатну доставу током акција и за повољније артикле. Будући да преко 90% наруџбина стиже онлине, брза, повољна и ефикасна достава је прироритет у нашем пословању.
  • Имате право да се у року од 14 дана од дана онлине куповине предомислите и вратите уредјај који не одговара вашим потребама и замените га за други или да добијете поврат новца (не односи се на уредјаје чијом је употребом нарушено фабричко стање) И да уредјај покварен у првих 6 месеци замените другим или да добијете поврат новца (неопходан само известај овлашћеног сервиса о несаобразности)
  • Код нас је ваша куповина безбрижна јер вам нудимо БЦ Гроуп Премиум гаранцију – наш курир долази на вашу кућну адресу, решавамо проблем и враћамо вам уређај потпуно бесплатно
  • Широк асортиман робе, пажљиво бирани поклони уз одредјене групе артикала, разне могућности плаћања као и свакодневне акције су само још неки од разлога да изаберете баш нас.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.bcgroup-online.com

Leave a Reply