БЕОГУМА Д.О.О.

БЕОГУМА Д.О.О.

Почеци компаније
Компанија Беогума је основана 1985. Године. У својим раним данима, специјализира услуге везане за замену и одржавање пнеуматика, балансирање и поправку точкова.

Оданост клијентима, јединствени сет вештина и фокусираност на квалитет услуга водила је ка успеху. Беогума наставља да расте афирмишући свој идентитет и постаје један од најиновативнијих и најцењенијих малопродајних центара за пнеуматике у Србији. Јасна визија траје и данас.

Чињенице и бројке
Два стратешки лоцирана дистрибутивно-сервисна центра у Београду на површини од 900м2 и додатним магацинским простором од 1500м2, нуде вишеструке предности на савременом тржишту.

Капацитети сервиса укључују 20 позиција за поправку и замену пнеуматика, ауто-механичаrsке услуге, технички преглед и регистрацију возила, као и два јединствена компјутеrsка система за центрирање трапа путничких и теретних возила.

Беогума поседује вишегодишње стратешке уговоре са глобално реномираним фабрикама пнеуматика: Michelin, GoodYear-Dunlop_Sava Tyres, Toyo. Брендови ових фабрика су уједно и најпродаванији на српском тржишту: Michelin, Tigar, Kleber, GoodYear, Dunlop, Sava… Од 2016.године Компанија постаје ексклузивни увозник и дистрибутер Јапанског бренда Toyo.

Кроз своју мрежу, Беогума опслужује више од 1000 компанија и десетине хиљада крајњих купаца. Са годишњом продајом од преко 60.000 путничких и теретних гума потврђује своју позицију малопродајног лидера на тржишту Србије.

Да би употпунила пакет услуга, Беогума врши и услугу чувања ван-сезонских гума за своје клијенте. Гуме захтевају адекватне услове како би одржале свој квалитет, рок трајања и спремно дочекале своју сезону. Пре складиштења, чисте се и одлажу у наменским полицама, далеко од сунчеве светлости, влаге и штетних хемикалија. Тренутно је на чувању више од 12.000 ван сезонских гума и све је осигурано од пожара и крађе.

Поседујемо јединствену флоту мобилног сервиса са 4 комби возила, која су опремљена најсавременијим машинама за монтажу, балансирање и поправку гума. Сва возила поседују лиценцу од стране Агенције за безбедност саобраћаја и регистрована су као специјална возила за обављање аутомеханичаrsких услуга, на терену. Мобилни сервис омогућава куповину, монтажу и поправку гума, као и замену акумулатора или куповину додатне опреме и то све на Вашој адреси.

Успех Беогуме, пре свега, лежи у продуктивности и иновативности њених запослених. Сваки од 80 запослених даје јединствен допринос изванредној подршци клијентима и кредибилитету Компаније. Беогума без сумње представља средину за високо обучене професионалце, спремне да у сваком тренутку испоруче врхунски ниво услуга.

У настојању да се константно побољшавају вештине и употпуњује знање, запослени сваке године похађају Michelin тренинге за продају и услуге.

Сертификовани смо сервисни центар Michelinа од 2011.године до данас.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.beoguma.com

Leave a Reply