DENTAL CENTAR

DENTAL CENTAR

Створили смо место врхунске стоматолошке праксе коју кроз дијагностички центар, стоматолошке ординације и протетску лабораторију чинимо доступном свим нашим пацијентима. Ми смо једини центар у Србији који на једном месту, у најкраћем року и са најмање стреса може извршити комплетну рехабилитацију вашег осмеха.
Било да је у питању најједноставнији или најкомпликованији захват, сваки пацијент има потпуну пажњу и посвећеност нашег стручног тима и неких од најеминентнијих имена струке у земљи. У нашем центру нема нерешивих проблема, а пружамо услуге из области стоматолошке протетике, конзервативне и ендодотске терапије, пародонтологије, дечије стоматологије, ортопедије вилица, оралне и максилофацијалне хирургије и имплантологије.
Имамо једину VITA MasterLab сертификовану лабораторију у Југоисточној Европи и сви наши протетски радови су златни стандард зубне протетике. Поред врхунског квалитета, беспрекорне функционалности и неизоставне естетике осмеха наших пацијената, обучавамо колеге из струке и у Србију доносимо најновије светске трендове у стоматологији и имплантологији.
Наш центар је сертификован и препоручен од стране светски признате немачке куће BREDENT за уградњу имплантата.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Попоуст 20%

Веб сајт:

https://www.cdentalcenter.rs

Leave a Reply