Дом здравља Једро

Дом здравља Једро

Дом здравља Једро у 2013. години постаје део MediGroup-а – највећег приватног здравственог система у Србији и региону. Налази се на адреси Јурија Гагарина 14, на Новом Београду. Простире се на 1300 м2 и поседује 25 савремено опремљених ординација. Пацијентима су на располагању теренска служба и санитетски превоз у земљи и иностранству.

Дом здравља Једро одликује посвећеност у креирању наменских медицинских услуга за потребе запослених са дугим радним временом, професионалних и аматерских спортиста различитих узраста, особа на деликатним радним позицијама.

Запослени у Дому здравља Једро су поносни на сарадњу са великим бројем домаћих и иностраних компанијама, и креирање пакета услуга који задовољавају специфичне потребе њихових радника.

Са локацијом на Новом Београду, у близини Делта Цитy-а, Савског насипа, булевара Јурија Гаргарина, Црвене Армије, улица Омладинских Бригада и Гандијеве, овај дом здравља је идеалан за све грађане Новобеоградских блокова 45, 70, 64, 67… Становници и сви запослени у фирмама на Новом Београду и Сурчину имају могућност да своје медицинске потребе задовоље на поуздан, брз и квалитетан начин.

Лекари и медицинско особље приватног Дома здравља Једро мотивисани су да пруже услугу какву грађани заслужују – посвећену, срдачну, максимално стручну и професионалну у сваком погледу.

Радно време MediGroup дома здравља Једро је радним данима од 07 до 21ч, суботом од 08 до 17ч, док је недеља нерадна.

Погодност:

Попуст: до 50%

Веб сајт:

https://www.medigroup.rs/dom-zdravlja-jedro

Leave a Reply