Дом здравља MediGroup Др Ристић

Дом здравља MediGroup Др Ристић

Дом здравља MediGroup Др Ристић Париске комуне отворен је 2015. године као део MediGroup-а – највећег приватног здравственог система у Србији и региону. Налази се на адреси Париске комуне 26, на Новом Београду, простире се на површини од 2000 м2. У саставу Дома здравља “Др Ристић” се, уз лабораторију, рентген кабинет и кабинет физикалне медицине и терапије налази и 30 ординација у којима услуге специјалистичкиh прегледа уз помоћ дијагностичкиh апарата најновије генерације пружа висококвалификовано медицинско особље.

Са локацијом на Новом Београду, у близини Студентског Града, Тошиног бунара, улице Џона Кенедија и булевара Маршала Толбуhина, овај дом здравља је идеалан за све грађане Новог Београда, Земуна, Бежаније и Батајнице. Становници и сви запослени у фирмама на Новом Београду и Земуну имају могућност да своје медицинске потребе задовоље на поуздан, брз и квалитетан начин.

Лекари и медицинско особље приватног дома здравља Др Ристић Париске комуне мотивисани су да пруже услугу какву грађани заслужују – посвећену, срдачну, максимално стручну и професионалну у сваком погледу.

Радно време MediGroup дома здравља Др Ристић Париске комуне је радним данима од 07 до 21h, суботом од 08h до 20h, недељом 08 до 20h.

Погодност:

Попуст: до 50%

Веб сајт:

https://www.medigroup.rs/dom-zdravlja-pariske-komune

Leave a Reply