ДунавТурс

ДунавТурс

Предузеће ДУНАВПРЕВОЗ основано је 21.10.1951. године у Бачкој Паланци под фирмом “Дунав” и то као државно предузеће за превоз.

У наредне две деценије шири своју делатност и на угоститељство да би 1974. године у свом саставу имало три организационе целине: путнички саобраћај и туризам, теретни саобраћај, угоститељство. Као друштвено предузеће егзистира од 1989. године и као такво постоји све до приватизације месеца јула 2005. године, када прелази у акционарско друштво са већинским власништвом господина Миленка Дамјанића.

Након приватизације инвестирање креће у неколико праваца, а главни акценат се ставља на подмлађивање возног парка како би се удовољило потребама путника у погледу комфора и потребама за већом безбедношћу путовања. У ту сврху купују се нови аутобуси марке ,,Мерцедес” и “Сетра” који данас чине окосницу саобраћаја. Поред нових аутобуса, саобраћају и рекаросерирани аутобуси чија се репарација врши у самој фирми, тако да данас возни парк чине 60 возила високог квалитета.

Поред улагања у сам возни парк, знатна средства уложена су и у опрему за хигијену возила као и у опрему за линију техничког прегледа. Све ово условило је да се данас, поред превоза путника у приградском и међумесном превозу, предузеће све више окреће туризму и једно је од оних које поседује туристичку лиценцу за организовање туристичких путовања у иностранству.

Још у време касних 70-тих година, истакли смо се у правцу туристичких путовања, кад смо возили путнике у обиласке европских градова, о чему сведоче фотографије наших путника и аутобуса из породичних албума са путовања. Управо на темељу тих искустава, данас стварамо модерну туристичку агенцију која инсистира на квалитету туристичких услуга.

Као агенција која се прилагођава модерним условима пословања и жељама данашњег тржишта, чини нам се да је велики успех пред нама о чему сведочи и добијена награда “Златна амфора” – Шампиони туризма за 2013. годину у сфери организовања превоза и туристичких аранжмана у земљи и иностранству.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Попоуст 15% – 20%

Веб сајт:

http://www.dunavturs.com

Leave a Reply