ЕНМОН

ЕНМОН

Компанија ЕНМОН у Србији има развијену велепродајну мрежу у свим деловима земље као и малопродајну мрежу коју чини преко 50 малопродајних објекта у више од 40 градова у Србији. Успешно пословање заснива се на поверењу и посвећености задовољавању потреба али и жеља купаца. ЕНМОН салони имају највећи избор керамичких плочица реномираних домаћих и престижних светских произвођача као и комплетну понуду за опремање купатила (санитарије, славине, каде и кабине, тушеве, бојлере, сушачи, огледала и купатилски намештај, галантерија и декорација) као и материјале и алате за уградњу и инсталацију.

Пословање је организовано у оквиру продајних центара и јединица као и централних складишта у 5 регија Србије. Централни магацин се налази у Жировници, а седиште компаније се налази у Булевару ослобођења 205 у Београду.

Компанија ЕНМОН је заснована на вредностима проактивног приступа тржишту, предузетничког духа запослених и посвећености иновацијама и трендовима из целог света. У оквиру компаније налазе сектори комерцијалног пословања (увоз/извоз, велепродаја, малопродаја, производња и складиштење), планирања, набавке, квалитета, финансија, рачуноводства, правних послова, градње, маркетинга и развоја запослених, ИТ-а и транспорта.

Компанија запошљава преко 1000 радника различитих профила, негује добру тимску атмосферу, сарадњу и пријатељске односе, засноване на међусобном поштовању, и испуњавању радних задатака. Подршка развојним идејама и усмереност ка побољшању пословних процеса је у основи начин пословања компаније.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.enmongroup.com

Leave a Reply