FORMA IDEALE

FORMA IDEALE

Прича о стварању компаније која је данас лидер у производњи намештаја у југоисточној Европи, почела је још 1995. године оснивањем породичне фирме СЗТР ЕЛ-ЕН. У том периоду, била је препозната потреба за модерно дизајнираним, функционалним, квалитетним, а ценовно приступачним намештајем у Србији. Производња је почела, а одличне повратне реакције потрошача резултирале су повећањем капацитета, отварањем продајних салона и све већом заступљеношћу на тржишту. Током 2004. године СЗТР ЕЛ-ЕН мења организациону структуру и постаје Forma Ideale ДОО.

Компанија Forma Ideale данас има приближно 1.800 запослених и производњу у два погона, у Крагујевцу и Мајданпеку. У раду се примењују најсавременији технолошки процеси, поштују задати рокови и прати висок стандард квалитета готовог производа. Цео асортиман се складишти у простору који заузима преко 50 000 м2, одакле се даље дистрибуира у продајне салоне у земљи и иностранству.

Успешна тржишна оријентација и добра комерцијална политика, омогућиле су да компанија има водећу позицију у Србији, са салонима у више од 30 градова, а развијена је и продајна мрежа ван граница наше земље која обухвата више од 80 земаља Европе, Азије, Африке и Латинске Америке.

Компанија је континуирано посвећена повећању производних капацитета и циљу даљег развоја пословања, наставку раста извоза и освајању нових тржишта, додатном побољшању услова рада у свим аспектима и улагању у иновације производне опреме и развоју асортимана.

Током година, Forma Ideale препозната је и као друштвено одговорна компанија која реализује различите активности у овој области са циљем да се пружи допринос развоју друштва, како би се и даље неговале праве вредности и оставиле генерацијама које долазе.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Попуст 5%

Веб сајт:

https://www.formaideale.rs

Leave a Reply