Галерија Подова

Галерија Подова

Галерија Подова је први и највећи специјализовани малопродајни ланац за продају подова на Балкану. Захваљујући непрестаном усавршавању пословања нашу понуду данас чине паркет, ламинат, винил, теписи и теписони водећих светских произвођача. Саставни део наше понуде је и богат програм кућне декорације (завесе, гарнишне, мебл штоф, пешкири, постељине) а све са идејом да нашим купцима на једном месту понудимо комплетно решење за опремање ентеријера.

Својих 50 година искуства и знања о подовима усмеравамо ка томе да купцима пружимо стручно саветовање у проналажењу комплетног решења, пријатно искуство и сигурност у куповини. Јаком дистрибутивном мрежом, коју чини 46 малопродајних објеката у 36 градова у Србији и Црној Гори, обезбеђујемо доступност производа у најкраћем року.

Широку понуду производа чине модерни и савремени подови који испуњавају естетске, технолошке и еколошке критеријуме, као и кућна декорација за све укусе. Без обзира да ли је реч о стамбеним или јавним објектима, нудимо решење и одговор на различите захтеве. Својим купцима обезбеђујемо и комплетну услугу, од стручног саветовања при куповини, преко доставе купљених производа до професионалне уградње подова од стране тимова сертификованих подополагача.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://galerijapodova.com/home/sr.html

Leave a Reply