IDAKO-FANATIC

IDAKO-FANATIC

Fanatic.rs је највећа онлине продаја бицикала, фитнес справа и опреме, ролера, тротинета, ховербоарда и лонгбоарда, бициклистичке опреме, ски одеће и опреме у Србији

Предузеће Идако д.о.о. основано је 1992. у Новом Саду. Идако д.о.о. је власник продавница бицикала Fanatic bicycle shop. Пионир смо планинског бициклизма и апсолутни лидер у домену продаје и сервиса бицикала у Новом Саду, Војводини и Србији. Доказ томе је 20 година постојања и искуства у сервисирању и продаји бицикала, фитнес справа и опреме, скија и сноwбоарда као и освојена бројна прва места на међународним и домаћим бициклистичким тркама, што друмским што брдским тј. планинским, као и признања од свих произвођача бицикала за дилера и сервисера године.

Већа сигурност бициклиста у Новом Саду, поузданост и ужитак у вожњи сваког бициклисте као и осмех на лицу били су водећи мотиви приликом одређивања основних циљева пословања бициклистичке радње и сервиса бицикала Fanatic.

Наш професионални тим сервисера, а сваки од њих је и велики заљубљеник у бициклизам и искусни спортиста, пружа Новосађанима и њиховим двоточкашима врхунску сервисну услугу као и добар-квалитетан савет око одабира адекватног бицикла, кациге, предњег и задњег светла, предњег и задњег мењача, амортизера за бицикл, бициклистичке опреме или бициклистичке одеће.

Најстарија продавница бицикала у Новом Саду Fanatic Бицyцле Схоп је позната по организацији Фрушкогоrsког МТБ бициклистичког маратона. 2017 године је јубиларни двадесет и пети Фрушкогоски МТБ бициклистички маратон што нас чини пионирима у брдско планинском бициклизму на нашим просторима. Имамо богато искуство и знања стечена преплитањем врхунског спорта, продаје и сервиса више десетина хиљада бицикала, као и организације разних дечијих трка за предшколски и школски узраст.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://fanatic.rs

Leave a Reply