Јевремова

Јевремова

Када је 1990 године “Јевремова” почела са радом, сањан је сан да стварајући живот у једном стану у Београду, постављамо темељ и постајемо пионири идеје да шанса за родитељство пођеднако припада свима, да је пут до родитељства понекад дуг и вијугав, али да на крају дана стигнемо тамо куда смо и кренули- у земљу родитељства и дечијег осмеха. Тај сан сањали су људи који су и сами родитељи, лекари али у првом реду Људи.

Данас, готово тридесет година касније знамо да смо створили више од 6.000 незаборавних првих сусрета мајки и њихове деце, очева и њихових јунака, браће и сестара, а сада већ и одраслих људи који имају своју децу. Наша породица има ту привилегију да је чине људи који нису у крвном сродству, али којих је сваког дана све више, а та породица се зове нада, поверење и живот који је желео да се деси.

Од скромних почетака визијом стручњака расли смо и мењали се, као и сва наша деца. Од 2010 смо прва приватна болница са породилиштем, а од 2013.године чланица Медигроуп, првог приватног здравственог система у Србији. На микро нивоу део смо срца свих оних који су нам своје поверење подарили и који су верујући у нас, у залагање наших лекара, ембриолога, фармацеута, медицинских сестара постали родитељи и подарили овом свету оно што му је потребно- нови живот.

Бирање клинике, којој желите да подарите поверење да Вас учини родитељем, велика је одлука. Важна је одлука. Желите да изаберете некога са киме Вам је пријатно, некога ко Вас слуша, некога ко слуша Ваше тело, некога ко ће повећати Ваше шансе да кући одете са бебом… Ми нисмо раме за плакање већ смо раме на које можете да се ослоните.

Јевремова није једно име, пише се на онолико начина, колико је људи који сваки дан у нашој клиници раде, долазе по савет, одлазе са децом… Јевремова су људи који овде раде и људи који овде настају. Јевремова је град испуњених очекивања, успутна станица на путу до родитељства за више од 2000 парова сваке године…

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Попуст 10%

Веб сајт:

https://jevremova.rs

Leave a Reply