Кућа тепиха

Кућа тепиха

ТЗР “Кућа тепиха” је основа давне 1995. године. Налазимо се у Батајници на две локације. Препознатљиви смо по великом и озбиљном избору: тепиха, стаза, ламината, линолеума, спортског пода, гарнишни, украсних слика, табуреа, лустера, душека, итисона, плафоњерки, простирки за купатило, лазy баг-ова, постељине, квалитетних женских ташни, завеса, драперија…
Теписи и стазе које Вам нудимо су произведени у Србији, Турској, Белгији и Молдавији. Итисони, линолеуми, спортски подови су из увоза ( Мађарска) и из Србије ( фирма Tarkett). Ламинатни под ( 6мм, 7мм, 8мм, 10мм, 12мм ) нудимо искључиво у ПРВОЈ КЛАСИ, од фирме “Kronospan” ( Кроно Оригинал) из Немачке, “EGGER” ( фирме Pinoles), и од фирме Tarkett.
Душеци када су у питању, можемо рећи да имамо највећу понуду: “АНДРИЈАШЕВИЋ”, “Philip Co” душеке и душеке фирме “Bonneli”.
Простирке за купатило су из увоза из Турске, од више различитих произвођача – велики избор различитих врста, ткања, материјала и димензија – од фирме “Top floor” доо ( www.топфлоор.рс) .
Завесе и драперије су од познатих фирми са наших простора “Делтатекс”, “Maxtex” и “Хиедра”. Материјали искључиво из Турске ( нема у понуди Кинеских завеса).
Скромни смо када кажемо да имамо највећу понуду тепиха у Србији!
Разликујемо се од других по ценама, понуди, квалитету, односу који креирамо према потенцијалним купцима и озбиљној сарадњи. Трудимо се да са око 2000 тепиха, различитих димензија, дезена, боја, квалитета и са великим избором осталих артикала остваримо Ваше жеље и прохтеве на најбољи могући начин. Наш главни циљ је да купац оде од нас са осмехом на лицу, и да нам опет дође, јер МИ СМО ТУ ЗБОГ ВАС!!!

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://kucatepiha.rs

Leave a Reply