КУЋА ТИВОЛИ РАФАИЛОВИЋИ

КУЋА ТИВОЛИ РАФАИЛОВИЋИ

Кућа Тиволи у Рафаиловићима се налази на око 100 м од мора, у улици Витодолска. Вила ТИВОЛИ Рафаиловићи је камена куца из 1813., једна од прве 3 саграђене у Рафаиловицима. Кућа Тиволи у Рафиловићима је остала аутентична споља, а унутра је комплетно реновирана 2016.године и има 3 спрата.
На 3.спрату куће Тиволи у Рафаиловићима се налазе 3 собе (свака је опремљена: купатило, смарт тв, сателитска телевизија, мини фрижидер, кетлер за воду, чаше, шоље, бесплатан wифи, бесплатна клима, два кауца на расклапање, комплетна постељина, пескири, поглед на море).
На 2.спрату куће Тиволи се налазе 3 собе (свака је опремљена: купатило, смарт тв, сателитска телевизија, мини фрижидер, кетлер за воду, чаше, шоље, бесплатан wифи, бесплатна клима, два кауца на расклапање, комплетна постељина, пескири, поглед на море). Средња соба на 2.спрату има 2 мале терасе.
На 1.спрату куће Тиволи се налазе 2 студио-апартмана (сваки опремљен: кухиња, купатило, смарт тв, сателитска телевизија, трпезаријски сто и столице, бесплатан wифи, бесплатна клима, велики француски кревет, кауч на расклапање, комплетна постељина, пескири, сопствена тераса која је пролазна, поглед је на зеленило у дворишту- мандарина, грозђе, шљива, лимун, смоква, нар) Једино кућа Тиволи у Рафаиловићима има ограђено двориште од око 100м2, пуно зеленила, тако да је идеално ушушкано, а тако близу мора.

За све госте Виле Тиволи у Рафиловићима обезбеђена је исхрана у ресторану Хотела Обала Рафаиловићи. Ресторан Обала се налази на плажи у Рфаиловићима недалеко од Вашег смештаја у Вили Тиволи у Рафаиловићима.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране (12 рата)

Веб сајт:

http://rafailovici.rs/hotel/kuca-tivoli-rafailovici/

tel : 066 399 061 Ljuba

Leave a Reply