Лабрадор

Лабрадор

Лабрадор је у свет модне обуће закорацио 1993. године. Данас нас лого представља препознатиљив бренд чији се модели одликују савременим дизајном, квалитетним материјалима и изузетном ручном израдом.

Са циљем да проникнемо у потребе савременог мушкарца, осмислили смо програм мушке обуће – од класичних елегантних до савремених спортских модела. Ручна израда од природне коже гарантује удобан и сигуран корак, а производња у малим серијама обезбеђује ексклузивност избора наших купаца.

У жељи да ухватимо корак са све динамичнијим модним трендовима, почетну идеју о савременој мушкој ципели обогатили смо маштовитим линијама женске обуће. Балетанке у живим бојама, елегантне ципеле и удобне чизме посвећене су нежнијем, али и далеко одлучнијем делу наших купаца.

Своју амбицију да у домену модне обуће постанемо синоним удобности и препознатљивог личног стила, заокружили смо пружањем посебних услуга – израдом ципела по мери, као и израдом великих бројева – за мушкараце до броја 50, за жене до броја 43.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

ВИКЕНД ПОПУСТА У СВИМ ЛАБРАДОР РАДЊАМА И ЗА ОНЛИНЕ ПОРУЏБИНЕ!
Могућност плаћања на више месецних рата путем административних забрана!

Образац административне забране
Списак продавница

Веб сајт:

https://labradorshoes.rs

Leave a Reply