Ленсоптиk

Ленсоптиk

Ленсоптиk је савршено уигран тим високообразованих стручњака са великим искуством и потпуном посвећеношћу послу и клијентима.

Оно што ћете на први поглед запазити је наш однос према Вама – љубазан, непосредан и пријатан. На други поглед приметићете да свакоме приступамо на јединствен начин, управо у складу са вашим, јединственим и специфичним потребама. Најзад, на трећи поглед, након што Вас детаљно прегледамо и посаветујемо, уверићете се у нашу компетентност и знање.

Од 1995. године настојимо да Вам пружимо најбоље из два времена – прошлог и будућег, и то овде и сада. Да будемо као старовременски породични лекар, али који у својој торби носи најсавременија достигнућа офталмологије и оптике. Најновији
резултат тог приступа јесу и индивидуалне наочаре.

Све на једном месту

Комплетна брига о Вашем виду, времену и буџету нам је приоритет. Посетом нашој најсавременијој офтамолошкој ординацији и некој од две специјализоване оптичке продавнице и сами ћете се уверити у то.

У модерном окружењу, дизајнираном тако да се осећате комфорно и пријатно, наши стручњаци до детаља ће испитати Ваше симптоме и целокупну офталмолошку историју и дати Вам савет око одабира оптичких помагала.

На истом месту можете купити нека од многобројних диоптријских стакала, рамова, контактних сочива, раствора за чување и добити кратку обуку за безбедно ношење и руковање оптичким производима. Оптички производи су високох квалитета, познатих и проверених робних марки, из широког асортимана реномираних домаћих и страних произвођача оптике.

У Ленсоптиku Вас очекују сталне и сезонске акције, попусти и бројне погодности, како код специјалистичких прегледа, тако при куповини оптичких помагала.

Посебну пажњу посвећујемо онима којима је најпотребнија – најмлађима и пензионерима, које очекују специјалне погодности и чланство у Ленсоптиц Јуниор и Сениор клубовима.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://lensoptic.com

Leave a Reply