Луна

Луна

Иза наше компаније стоји једна лепа женска прича, у којој жене стварају за жене, са пуно љубави и посвећености уткане у сваку нит наших модела.
Више од две и по деценије, од самог оснивања, трудимо се да задовољимо све потребе наших дама када је квалитетна, елегантна и софистицирана гардероба у питању. Настојимо да се ЛУНА даме осете и изгледају лепше, сигурније и заводљивије.
Модна кућа ЛУНА настала је 1990. године у Пожаревцу, вођена жељом две даме – мајке и ћерке – да створе бренд намењен женама које су сигурне у себе, свесне својих квалитета, које своју женственост не крију, већ у њој уживају!

Данас, после две и по деценије успешног пословања, слободно можемо рећи да је ЛУНА један од лидера у текстилној индустрији Србије и компанија која је развила стабилан пословни систем са преко 180 запослених, са технолошки опремљеним производним погоном површине 3000 м2 и ланцем сопствених цонцепт сторес и франшиза. Потврда квалитета, на првом месту, јесу људи који су свој пословни развој достигли управо овде, радећи за компанију и дуже од 15 година. Сјајан креативни тим који броји чак 98% припадница лепшег пола, ствара из сезоне у сезону колекције којима жене остају верне.

Однос са запосленима заснован је на дубоком поверењу које је стуб стабилности модне куће ЛУНА и подстрек запосленима да теже напретку, доживљавајући сваки успех компаније као свој.
Охрабрена заинтересованошћу купаца, модна кућа ЛУНА је у последњих шест година утростручила је број својих малопродајних објеката широм Србије, истовремено уводећи бренд и на тржишта ЕУ.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.fashion-luna.com

Leave a Reply