MATIS

MATIS

MATIS GROUP је компанија из Ивањице која под својим окриљем има 4 производне фирме за производњу намештаја.
Matis – производња плочастог намештаја, Matis Мебл – производња тапацираног намештаја, Matis WOOD – производња намештаја од масива и MatiSan – производња душека и јастука. “Осети разлику“, слоган је али и инспирација, да у сваком од преко 800 артикала, које производи Matis Група, унесемо принципе којима се руководимо од самих почетака.
Зато су квалитет, дизајн и приступачност предност коју ће сваки купац препознати. Куповином намештаја Matis Групе инвестирате у квалитет вашег живота. Са визијом да буде регионални лидер у производњи и квалитету компанија MATIS GROUP у Србији има 20 малопродајних салона MATIS намештаја и преко 150 дистрибутера.
Извоз је организован преко сопствених фирми у земљама у окружењу где имамо 5 салона намештаја и дистрибутере у 14 земаља Европе.
Пратећи захтеве тржишта у погледу квалитета, цена и количина производа, технолошки систем фирме Matis пројектован је да испрати најсложеније захтеве тржишта. Пројектован као флексибилни технолошки систем омогућава производњу великог броја разнородних производа у мањим или већим серијама, са максималном продуктивношћу у оба случаја.
Комплетан подсистем машина састоји се искључиво од компјутерски управљаних машина реномираних светских произвођача.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://matis.rs

Leave a Reply