Општа болница MediGroup

Општа болница MediGroup

Општа болница MediGroup почела је са радом у децембру 2013, као део MediGroup-а – највећег приватног здравственог система у Србији и региону. Општа болница MediGroup се налази у улици Милутина Миланковића бр. 3 на Новом Београду у објекту који је урађен према најсавременијим светским стандардима за здравствене установе и који се простире се на 6000 м2. Захваљујући врхунским стручњацима и најсавременијој опреми болница корисницима пружа најквалитетније медицинске услуге и заузима лидерско место у Србији.

У оквиру болнице налази се модерно опремљена, акредитована лабораторија са преко 850 анализа, дијагностички центар са најсавременијом опремом, поликлиника са дневном болницом, хирургија са најзаступљенијим хируршким гранама, као и највеће приватно породилиште у Србији са неонатолошком јединицом опремљеном најсавременијом технологијом. Са 4 операционе сале, 2 сале за порођај, 2 ендоскопске и 1 ангио салом и више од 70 постеља, Општа болница MediGroup је највећа приватна болница у Србији.

Општа болница MediGroup поседује врхунску медицинску опрему међу којом је: МРИ Магнетна резонанца снаге 1.5Т, МРИ Магнетна резонанца снаге 3 Т, МСЦТ 128 Мултислајсни скенер, Дигитални рендген – Ултимаx РГ, више од 14 ултразвучних апарата, 4 Ултразвука 4Д.

Све собе и апартмани су климатизовани и поседују сопствена купатила. У свакој од соба се налази ТВ пријемник, као и бесплатан приступ интернету. Исхрана је ресторанска, а уз сагласност надлежног лекара и одговарајућу препоруку нутриционисте, пацијентима се пружа могућност одабира менија.

Погодност:

Попуст: до 50%

Веб сајт:

https://www.medigroup.rs

Leave a Reply