MOJO SHOES

MOJO SHOES

Mojo shoes је српски бренд основан 2015. године, а лансиран на тржиште 2016. године. Сам бренд се фокусира на производњу и продају мушких и женских ципела које карактерише спортско – елегантни стил, који је погодан како за свакодневне одевне комбинације, тако и за елегантније прилике.

Концепт Mojo shoes бренда је креирање сопственог пара обуће. То се односи на све делове једног пара ципела: од кожног дела ципела тзв. лица, ђона, као и пертли те самим тим сваки пар ципела који се изради у нашој мануфактури постаје уникатан и спада у категорију лимитед едитион. У изради се користе материјали најбољег квалиета (кожа, ђонови микро гуме, кожни ђонови, пертле, и пратећи материјал) који се увози из Италије.

Мојо ципеле су дизајниране као анатомска обућа јер поседују специјалне улошке од меморијске пене чиме се добија на врхунском комфору и практичности. Исти омогућавају више сатно ношење наше обуће са минималним оптерећењем и умарањем ваших стопала!

Циљ бренда је да се направи разлика и велики помак у начину на који људи доживљавају ципеле те да им се отвори прозор могућности да свако изрази сопствену креативност и оствари сопствене жеље у виду обуће коју би желео да носи.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.mojoshoes.rs

Leave a Reply