МОВЕМ (MOVEM)

МОВЕМ (MOVEM)

Прича о нашој компанији почиње 1997. године када смо отворили прву мултибренд радњу у Сава Центру. Иако су то биле године неизвесности, ми смо имали јасан циљ – да успоставимо нови начин избора и пласмана најквалитетније гардеробе на тржишту.

У лето 2001.године постали смо официјелни франшизни партнер HUGO BOSS AG. и отварамо прву луксузну радњу BOSS Store Beograd, која данас може да стоји раме уз раме са светским радњама.

  1. године постајемо и официјелни партнер реномираног италијанског бренда CANALI, који је синоним за квалитет италијанске кројачке традиције, и бренда TRUSSARDI, чувеног по својој елеганцији и префињености.

Искусни у прављењу најбоље селекције светских брендова, од 2014. у мушку мултибренд понуду уврстили смо JOOP!, Z by Zegna и Armani Jeans.

Не претерујемо ако кажемо да већу пажњу од избора најквалитетније гардеробе полажемо на услугу. Она мора да буде беспрекорна. Да имамо тим који је у стању да пружи услугу по највишим стандардима, препознао је и наш најважнији партнер HUGO BOSS. 2013. и 2014. године Мовем фашон продајни тим понео је титулу Бест Працтице за тржиште Источне Европе и свих тржишта изван ЕУ. Осим тога, добили смо статус HUGO BOSS Голд Партнера, што значи да у понуди имамо најрепрезентативније комаде BOSS колекција.

Наш успех зависи искључиво од успешног рада сваког појединца. 2014. и 2015. године Мовем & Цо. је добио престижну награду Српске Асоцијације Менаџера као послодавца године у категорији малих предузећа.

Све ове године Мовем је растао, развијао се и добијао нове чланове, стварајући тако тим који ће наставити породичну традицију. Данас је Мовем Фашон једна од водећих компанија у премиум сегменту модне гардеробе у Србији. Прича о успеху који пажљиво градимо је у току…

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.movem.rs

Leave a Reply