Николас дизајн (NICOLAS DESIGN)

Николас дизајн (NICOLAS DESIGN)

Nicola’S је премиум модни бренд са традицијом дугом 30 година и синоним за квалитетне, удобне и модерне одевне комбинације које се лако комбинују у свим приликама. Основан је 1991. године, када су светском модном сценом доминирали стреетстyле трендови који су под рефлекторе ставили модерну жену и мушкарца. Стога, Nicola’S је одувек био усмерен на креирање практичних комада модерних форми и кројева.

Nicola’S жена је динамична, независна, одлучна и самоуверена, Она не прати модне трендове, већ их поставља. Nicola’S колекција за жене покрива све сегменте живота- од костима за посао, лежерних дневних комбинација до елегантних, вечерњих комада.

Nicola’S мушкарац је успешан, воли изазове и одише харизмом. Зато Nicola’S колекција за мушкарце обухвата модерне комбинације које су идеалне за посао и оне casual, једноставних и прочишћених форми које прате свакодневне прилике.

Коришћењем само најквалитетнијих материјала и фокусирањем на потребе савременог купца, истовремено задржавајући ванвременски квалитет одевних комбинација, Nicola’S је тренутно у самом врху модне индустрије у Србији и региону.

Истражите наш модни свет и будите оно у чему сте најбољи.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://nicolas.rs

Leave a Reply