ОЧНА БОЛНИЦА ПРОФЕСИОНАЛ

ОЧНА БОЛНИЦА  ПРОФЕСИОНАЛ

За 25 година смо прешли пут од мале очне ординације до једне од водећих очних болница у региону
Већ 25 година имамо мисију да вам омогућимо јасан вид. Да вам пружимо најстручнију услугу. Да вам обезбедимо најнапреднију технологију. Да имамо стрпљење, разумевања и саосећање за све ваше тегобе, недоумице и страхове. Обавезу да вам пружимо лично, индивидуализовано и пријатно искуство у нашој болници. Имамо привилегију да бринемо о вашим очима, и да вам омогућимо лепши поглед на свет и бољи живот.

И после 25 година, 200 000 задовољних пацијанта и десетина хиљада обављених операција, приоритети су нам остали исти.
Хвала вам на указаном поверењу. И убудуће ће нам бити најважније да га оправдамо.

ИСТОРИЈАТ
Развој офталмолошког система Професионал почео је 1994.године кад је др Гордана Сувајац, садашњи медицински директор очне болнице Професионал отворила прву приватну очну ординацију под називом Оптик Професионал на Новом Београду. Временом се Оптик Професионал издвојио од многих других очних ординација по стручности доктора и свих запослених, професионалном приступу и посвећености пацијентима као и константним улагањем у савремену опрему. По народној изреци ‚‚добар глас се добро чује’’ број пацијената се повећавао из године у годину што је довело до тога да једна очна ординација у току 16 година прерасте у офталмолошки систем Професионал, који данас броји пет центара за вид, у склопу којих се налазе очне ординације и оптике са укупно 20 запослених офталмолога. Као последња степеница у пружању комплетне офталмолошке услуге, 2009. године у Земуну је отворена очна болница Професионал др Сувајац са могућностима пружања најсавременијих услуга на пољу очне хирургије. Почетна улагања у најнапреднију опрему, запошљавање најеминентнијих и најстручнијих офталмолога и очних хирурга, уз већ препознатљиву професионалност и посвећеност пацијентима је омогућило да очна болница Професионал постане једна од водећих офталмолошких кућа у Србији и региону.

САДАШЊОСТ
Систем са 20 стално запослених офталмолога и најсавременијом очним болницом на 1000 кврадатних метара
Очна болница Професионал са својим стручним особљем пружа услуге на пољу рефрактивне хирургије – ласерског скидања диотприје, операција катаракте и уградње премијум сочива, дијагностике и лечења болести мрежњаче и витреоретиналне хирургије (операција на оћном дну), глаукома, дечије офталмологије и страбологије, и контактологије – одређивања контактних сочива. Најсавременије и најстручније пружање наведених услуга је омогућено непрекидном стручном едукацијом и учествовањем на свим битним европским конгресима у току године, као што су европски конгреси за хирургију катаракте и рефрактивну хирургију, европски конгреси о глаукому, европски конгреси о болестима мрежњаче, конгреси удружења офталмолога-контактолога, као и сарадњом са осталим домаћим и светским офталмолошким установама. Међу 20 запослених офталмолога налазе се 3 доктора медицинских наука, 2 магистра медицинских наука, 4 дечија офталмолога – страболога, субспецијалисти за дијабетес, глауком… Већина редовно излаже научне и стручне радове на домаћим и страним конгресима. Болница Професионал је такође издавач часописа „Офталмолошка ревија“ намењеног едукацији офталмолога. Како је кључна идеја иза настанка, трајања и непрекидног напредовања и раста офталмолошког система и болнице Професионал континуитет пружања услуга на врхунском нивоу, континуитет посвећености и одговорности према пацијентима, значајна средства се издвајају на запошљавање и едукацију младих лекара како би се тај континуитет очувао у годинама које долазе.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

http://www.bolnicaprofesional.rs/sr/static/index

Leave a Reply