Скијалишта Србије

Скијалишта Србије

Ми смо предузеће чија је задатак да ски центре у Србији, развојем скијашке инфраструктуре, стави раме уз раме са европским и светским ски дестинацијама и да их учини што приступачнијим и атрактивнијим за домаће и стране туристе.

Наши ски центри Копаоник, Стара планина и Златибор су првенствено зимска атракција. Старе жичаре и ски инсталације замењене су новом, најмодернијом технологијом, изграђене су нове стазе, а одржавају се уз помоћ специјалне механизације. Сви ски центри покривени су системима за вештачко оснежавање, тако да скијање и зимски спортови у Србији не зависе од снежних падавина.

Поред тога, ови центри имају богату понуду спортских и осталих активности које могу да се упражњавају у осталим годишњим добима тако да живе током читаве године.

Наша мисија је да врхунском понудом за свако доба године и високим квалитетом услуга у сваком моменту осигурамо потпуно задовољство свакога ко посети наше планине.

Наша визија је да постанемо регионални лидер у обезбеђењу услова за високо квалитетно и безбедно скијање и остале спортско рекреативне активности, уз очување животне средине, а са фокусом на одрживи развој.

Погодност:

Плаћање на 6 месечних рата

Веб сајт:

https://www.skijalistasrbije.rs/sr

Leave a Reply