ZEPTER ХОТЕЛ Врњачка бања Хотел ЗВЕЗДА

ZEPTER ХОТЕЛ Врњачка бања Хотел ЗВЕЗДА

Један од најпознатијих хотела у бившој Југославији (некадашња Звезда) својим шармом старог градског, бањског хотела у центру града, привлачи бројне госте из целог света већ деценијама. Велики број догађаја одиграо се под кровом овог хотела који и даље важи за други највећи конгресни капацитет у Србији. Простране и удобне собе, љубазно особље и изврсна храна показују зашто је овом комплексу годинама додељивана златна медаља српског бањског туризма.

На месту некадашњег старог хотела Звезда, на централном делу шеталишта Променада и површини од чак 11.445 м2, данас се налази велелепни Zepter хотел, један од највећих и најимпозантнијих хотела у Врњачкој Бањи. Хотел је јединствени спој старог и новог дела. Стари део, из 1920. године, је директно подигнут на Променади, главној пешачкој комуникацији Врњачке Бање, уз Врњачку реку и његова спољашња архитектура је законом заштићена као историјски споменик, а нови, већи део хотела, излази на улицу паралелну Променади, што хотелу даје савршен положај и добре приступе са свих страна.

Zepter хотел својим гостима пружа разноврсне садржаје: два ресторана (Zepter СмартЛифе ресторан и Кристалну дворану), Zepresso Аперитив бар, Летњу терасу са погледом на Променаду у оквиру Zepter SmartLife ресторана, и зубну ординацију, Zepter Garden Блоцк, отворени простор у којем гости могу уживати у разноврсном асортиману хране и пића.

Од спортских садржаја, најатрактивнији је нови затворени базен са термалном водом (који у летњем периоду има своју башту са аперитив баром), као и потпуно нова теретана и сауна.

Овај хотел је познат и по својим конгресним салама – Zepter Conference Hall и Zepter Меетинг Роом, капацитета до 1.200 места, с могућношћу рада у пленуму и по секцијама у чак пет мањих сала.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Попуст

Веб сајт:

https://zepterhotels.com/hotels/zepter-hotel-vrnjacka-banja-2/

Leave a Reply