ЗЛАТИБОР-ХОТЕЛ ИРИС

ЗЛАТИБОР-ХОТЕЛ ИРИС

Хотел Ирис је уникатни хотел на Златибору, изграђен у планинском, модерном стилу, чија Вам услуга и садржај омогућавају потпуни доживљај свих чари које пружа наша најлепша планина.
Хотел је лоциран у срцу Златибора, непосредно поред цркве, на само пар минута хода од језера и Краљевог трга. Окружен боровом шумом, одише топлином и пружа Вам незаборавне тренутке мира и тишине. Хотел располаже са 28 смештајних јединица, а у састав улази и ресторан са уникатном летњом баштом и фонтаном у виду потока, где можете одмарати и уживати у златиборским специјалитетима. Такође, хотел поседује wеллнесс & СПА центар, теретану и конференцијску салу.
Било да се одлучите за зимовање или летовање, хотел Извор вам нуди богату понуду за различите узрасте и афинитете. Ако долазите на продужени викенд, породични одмор, романтични викенд за двоје или тим билдинг, наићи ћете на гостопримљиво и љубазно особље које вам стоји на располагању 24 сата. Хотел поседује више врста апартмана са собама за чак 5 особа.
У склопу комплекса налази се паркинг за наше драге госте. Уколико сте љубитељи спортског, сеоског или конгресног туризма на Златобиру, добро дошли. Посетите нас и уживајте са својим најдражима у свим погодностима које Вам пружамо!

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Попуст 15%

Веб сајт:

https://www.hoteliriszlatibor.rs/

Leave a Reply