Потребна помоћ за лечење нашег младог колеге Младена

Потребна помоћ за лечење нашег младог колеге Младена

Драге колеге,
Нажалост, добили смо још једну тужну вест –наш колега Младен Перић са бензинске станице „Трг Ослобођења“, оболео од акутне мијелобластне леукемије.
Младен је рођен 1994. године у Београду и пре два месеца, приликом редовног систематског прегледа који је организовала наша компанија, Младену је дијагностикована акутна мијелобластна леукемија.

Детаљном дијагностиком у Клиници за хематологију Клиничког центра Србије, вађењем коштане сржи, установљено је о ком типу леукемије је реч и дефинисан је процес лечења који подразумева трансплантацију коштане сржи. Иако су лекари који брину о Младену врсни експерти у свом послу, у нашој земљи не постоје услови за трансплатацију коштане сржи, због чега је неопходно да наш колега даље лечење настави у иностранству.
Младеново лечење кошта 150.000 евра, а у року од две недеље наш колега треба да уплати 20.000 евра како би обавио додатне лекарске прегледе. Трансплантација сржи биће обављена након уплате свих средстава.

Младен је отац дечака од три године и девојчице од два месеца којима је сваки минут са својим оцем важан. Да би наш колега што пре наставио са лечењем и отпутовао у иностранство потребни смо сви ми да му помогнемо у прикупљању новчаних средстава.

Нашем колеги можемо да помогнемо слањем СМС поруке са садржајем 1171 на број 3030, као у уплатом средстава на  динарски рачун: 160-6000001248392-43 или на девизни рачун: 160600000124860583 Сврха уплате: За Младена Перића.

Све остале информације доступне су на сајту Фондације „Буди хуман“.

Скенирај QR код

Leave a Reply