Удружимо се и помозимо Милени, супрузи нашег колеге

Удружимо се и помозимо Милени, супрузи нашег колеге

Драге колеге,

Милени Јовичић, супрузи нашег колеге Душана Петровића са бензинске станице „Гроцка 2“ je потребна наша помоћ како би могла да добије неопходно лечење болести која је недавно откривена.

Милена је рођена 24. децембра 1984. године. Живи у Смедереву са Душаном и њиховим двогодишњим сином. Почетком октобра 2021. године Милена је примљена у болницу због јаких болова у стомаку. Након детаљних анализа откривено је да супруга нашег колеге има карцином желуца у поодмаклом стадијуму. Присуство слободне течности на више места унутар стомака и малој карлици додатно компликује постојеће стање.

С обзиром да операција тренутно није могућа, конзилијум лекара је одредио хемиотерапију као лечење. Међутим, услед лоше крвне слике и лошег целокупног здравственог стања, Милена тренутно не може да прима хемиотерапију.

Милени је задња нада једна приватна клиника у Београду која би циљаним терапијама ојачала њен организам, побољшала опште здравствено стање како би била у стању да прими циклус од шест биолошких терапија након чега би се стекли услови за операцију у земљи или иностранству. Нажалост, породица Петровић није у могућности да самостално сноси трошкове лечења и зато им је потребна наша помоћ.

Милени можете да помогнете слањем СМС поруке са садржајем 1164 на број 3030, као и уплатом на рачун Фондације „Буди хуман“, а све детаље информације можете да пронађете на сајту Фондације.

Наша компанија ће уплатити једнократну помоћ на рачун нашег колеге Душана и сносиће трошкове лечења у земљи, док ће остали прилози бити искоришћени за даље лечење у иностранству.

Удружимо се и помозимо Милени!

Скенирај QR код

Leave a Reply