Услови коришћења

Синдикална организација НИС Петрол редовно ажурира информације на сајту www.sindikatnispetrol.rs Упркос томе, могуће је да су се подаци у међувремену променили. Стога Синдикална организација НИС Петрол не може преузети одговорност или гаранцију за актуелност, тачност и потпуност информација са овог веб-сајта, јер су оне само информативног карактера и не сматра се одговорном за евентуалне последице које могу наступити на основу другачијег тумачења материјала на нашој Интернет страници. Исто важи и за све друге веб-сајтове, на које се упућује помоћу хиперлинка. Успостављање веза са таквим веб-сајтовима врши се на сопствени ризик.

Синдикална организација НИС Петрол није одговорна за садржај тих веб-сајтова.

Искључена је било каква одговорност Синдикалне организације НИС Петрол (укључујући и непажњу) за штете или последичне штете које настану позивањем на садржај сајта или његово коришћење (односно због немогућности позивања или коришћења).

Све информације доступне на овој Интернет презентацији искључиво су информативног карактера, не смеју се користити нити дистрибуирати трећим лицима у комерцијалне сврхе.

Материјал/садржај на сајту је доступан под условима Creative Commons Ауторство 3.0 Србија лиценце и може да се користи под условом да се наведе извор информације.