SPORT VISION

SPORT VISION

Компанија Sport Vision лидер је у продаји спортске обуће, одеће и опреме на тржишту балканског региона. Са различитим спортским концептима, послује у 9 земаља – Србији, Босни и Херцеговини,Црној Гори, Македонији, Хрватској, Словенији, Албанији, Бугарској и Румунији. Има распрострањену малородајну мрежу као и онлине продавнице.

Компанија је основана 1996. године у Бијељини, а седиште је у Београду.

Sport Vision је заступник реномираних спортских брендова Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, North Face и многих других. Такође је и партнер водећих светских спортских брендова Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, чији производи се могу наћи у свим малопродајним објектима компаније.

У компанији Sport Vision запослено је више од 4000 људи и тај број се свакодневно увећава.

Пословање компаније Sport Vision посвећено је давању позитивног доприноса друштву и околини, развојем и имплементацијом одговорне пословне праксе која, уједно, обезбеђује и остваривање финансијских успеха.

Компанију карактеришу флексибилност, професионалност и динамична стратегија развоја и од свог оснивања је тржишно оријентисана са препознатљивим брендовима. Брзо реаговање на тржишне захтеве и професионални однос према потрошачима и партнерима, чине Sport Vision компанијом којој се верује. Sport Vision активно улаже у развој спорта и младих спортиста.

Погодност:

Плаћање на рате путем административне забране

Веб сајт:

https://www.sportvision.rs

Leave a Reply